Новое осмысление старой модели. Jasic MIG-250 (N248)

Особливості Jasic MIG-250 N248.
 Відмінності від старіших моделей.

Довгоочікуване оновлення класичної моделі апарату для напівавтоматичного зварювання JASIC MIG-250 N218 від компанії Shenzhen Jasic Technology. Модернізована модель позиціонується як окремий зварювальний напівавтомат з власним індексом MIG-250 N248.

При збереженні зварювальних характеристик та надійності обладнання, принципових змін зазнали: передня панель, система охолодження та внутрішні силові компоненти.

Завдяки оновленій передній панелі в апараті JASIC MIG-250 N248, налаштування режимів зварювання стало ще зручнішим та інтуїтивно зрозумілим. А нові дисплеї для відображення струму зварювання та зварювальної напруги стали більш зручними для сприйняття оператором показників під час роботи.

Модернізація системи охолодження підвищила її продуктивності, при більш компактному варіанті виконання. Протяжність включення зварювального напівавтомату JASIC MIG-250 N248 становить 60% в 10-ти хвилинному циклі при зварюванні на струмі 250А.

Деякі внутрішні силові компоненти замінено на нові та прогресивні аналоги, завдяки чому процес зварювання став ще біль стабільним, покращилися зварювальні та динамічні характеристики, обладнання набуло більшої надійності та зріс комфорт при виконанні зварювальних робіт в цілому.

Детальніше з новим зварювальним напівавтоматом JASIC MIG-250 N248 можна ознайомитися за лінком

Поділитися :