Вольфрамовые электроды Multi Strike

Електроди Multi Strike.

Особливості застосування і склад

Щоб вибрати вольфрамовий електрод для роботи ми спираємося на основні показники зварювального процесу, які нам відомі заздалегідь, ще до початку самої зварювання. Отже, ми знаємо який матеріал будемо зварювати (його товщину і склад), що відразу дозволяє нам припустити величину і тип струму (постійний/змінний), на якому будуть проводитися зварювальні роботи. Відштовхуючись від цих даних вже можна вибирати вольфрамовий електрод.

Основні характеристики електрода залежать від вольфраму (вміст вольфраму в електроді 96-98%), а більш тонкі особливості - від складу легуючих елементів. Найбільш часто застосовують універсальні електроди, якими можна варити і на змінному струмі, і на постійному. До таких електродів відносять, наприклад, представлені у нас електроди Multi Strike. Ці електроди леговані оксидами рідкісноземельних металів (лантан, цирконій, ітрій) і маркуються ліловим кольором. Такий склад легуючих елементів забезпечує мінімум нагрівання електрода в процесі зварювання, що дозволяє використовувати їх на високих струмах, а термін служби довший навіть ніж у торійованого електрода. Важливий момент - відсутність у складі радіоактивних елементів, що робить роботу такими електродами безпечною. Крім тривалого терміну експлуатації і можливості працювати під високим навантаженням електроди Multi Strike забезпечують також відмінний підпал дуги.

Застосовують електроди Multi Strike для зварювання на постійному і змінному струмі різних видів сталей, міді, магнію, нікелю і титану, а також алюмінію і алюмінієвих сталей.

Купити електроди можна тут:
1.6 мм
2.0 мм

3.0 мм 
3.2 мм

Поділитися :