Новое поступление масок-хамелеонов

Нове надходження масок типу "хамелеон". Асортимент і порівняння.

Шановні покупці!

Вашій увазі пропонується нове надходження зварювальних масок від компанії Artotic. За принципом роботи всі ці маски належать до так званих «хамелеонів», тобто в якості фільтруючого елемента використовується фільтр з автоматичним затемненням, а не тоноване скло.

Зараз наш асортимент складається з чотирьох основних типів масок, які розрізняються за базовим набором характеристик. Є варіації масок, які окрім класичного чорного кольору представлені у оригінальному забарвленні.

Отже, маски стандартного рівня – серія Optech S777. Розмір оглядового вікна такої маски складає 98х43 мм, чого достатньо для впевненої роботи в режимі напівавтоматичного (MIG-MAG) або ручного дугового (ARC-MMA) зварювання на струмах від 5А і вище. Рівень захисту – DIN 9-13. Реакцію світлофільтра забезпечують 2 незалежних сенсори, яких достатньо для повноцінної роботи. Вага Optech S777 складає 450 грамів, що дозволить зручно працювати протягом тривалого часу. Кріплення оголів’я надійне та не тисне голову, завдяки можливості підлаштування під конкретні розміри. Відмінна реакція на зміну положення голови зварника – звичне кивання головою дозволить опустити маску на обличчя і не використовувати руки.

В нашому магазині представлені наступні маски:

S777 A в чорному кольорі

S777 в забарвленні Silver Flag (з американським прапором)

S777 в забарвленні Red Art (з абстрактним малюнком, основний колір – червоний)

Маски напівпрофесійного рівня представлені в серії: SUN 7. Характеристики цієї серії: рівень захисту – DIN 9-13, подвійне живлення – сонячний елемент і змінна батарейка, а також наявність 4 сенсорів. Більша кількість сенсорів дозволяє фільтру спрацьовувати навіть при зварюванні під кутом, коли є суттєве відхилення маски безпосередньо від зони зварювання. Оглядове вікно у масок SUN 7 розміру 98х55 мм. Маска дозволяє працювати під час аргонодугового (TIG) зварювання на струмах від 3 А, що збільшує можливості її застосування. Завдяки м’якому корпусу масками зручно користуватися при зварюванні у важкодоступних місцях, він легко деформується не пошкоджуючись при цьому. Вага маски 470 грам.

В нашому магазині представлені наступні маски:

SUN 7B в чорному кольорі

Маски професійного рівня представлені серією SUN 9. Як більш старша модель відрізняються від SUN 7 меншим часом спрацьовування (0.00003 с/0.00004 с) і двома діапазонами регулювання рівня затемнення (DIN 4-8/DIN 9-13). Варіація маски з маркуванням L у назві вказує на основну відмінність цієї маски – збільшене оглядове вікно 100х73 мм, тоді як для SUN 9B вікно має розмір 100х65 мм. Кількість сенсорів як і в серії SUN 7 дорівнює 4. 

В нашому магазині представлені наступні маски:

SUN 9B в забарвленні Shark Skin

SUN 9L в чорному кольорі

SUN 9L в забарвленні Steel Power

Окрім безпосередньо масок наш магазин пропонує широкий асортимент комплектуючих:

Поділитися :