Новинка! Комплекты для TIG-сварки с прозрачным соплом

Нові комплекти для аргонодугового зварювання.

Сопла Pyrex - повний контроль над тим, що відбувається в зоні зварювання.

Знижуємо витрати захисного газу.

При аргонодуговому TIG зварюванні у важкодоступних місцях, або місцях з обмеженою видимістю все частіше використовують прозорі сопла, що виготовлені з лабораторного боросилікатного скла, найчастіше відомого як Pyrex. Боросилікатне скло Pyrex вперше було виготовлене німецьким хіміком і технологом Отто Шоттом у 1893 році, як прозоре скло з наднизьким коефіцієнтом температурного розширення, стійкістю до теплового удару та високою стійкістю до деградації під дією агресивних хімічних речовин.

Прозоре сопло Pyrex дозволяє забезпечити гарний огляд дуги та зварювальної ванни навіть за умови  мінімального вильоту вольфрамового електроду. Використання прозорого сопла є ідеальним при зварювання внутрішніх кутів, труб всередині і ззовні, а також місць з обмеженою видимістю, де використання звичайних керамічних сопел є неможливим.

Щоб встановити прозоре сопло Pyrex на TIG пальник, необхідно замінити звичайну цангу та корпус цанги на спеціальну систему Gas Saver, яка має схожу конструкцію і призначення з газовою лінзою, однак система Gas Saver є значно легшою, що дозволяє зменшити загальну вагу пальника і підвищити рівень комфорту під час зварювання. Gas Saver сконструйовано таким чином, що його можна з легкістю встановити на будь-який TIG пальник. Gas Saver, як і газова лінза, усуває турбулентність потоку газу та надає йому ламінарність (рівномірність), за рахунок чого унеможливлює потрапляння кисню та водню у зону зварювання. Завдяки ламінарності газового потоку, підвищується якість захисту зони зварювання, таким чином можна досягти економії захисного газу до 20%, до того ж ламінарний потік сприяє подовженню терміну служби вольфрамового електрода.

Наша компанія пропонує два готових набори з прозорими соплами, які використовують зі стандартними пальниками типів WP-17/18/26, а також додатково змінні комплектуючі до них. Обидва комплекти працюють за одним принципом, проте комплект зі збільшеним соплом дозволяє отримати більш стійкий і широкий струмінь захисного газу та забезпечити вищий ступінь захисту зварного шва.

1. Комплект зі стандартним прозорим соплом

2. Комплект зі збільшеним прозорим соплом

Кожен комплект складається з:
- адаптера-ізолятора з фторопласту
- універсального корпусу-тримача для цанг
- комплекту цанг (3 шт.) для електродів діаметром 1.6, 2.4 та 3.2 мм
- комплекту адаптерів з фільтром-сіточкою для електродів діаметром 1.6, 2.4 та 3.2 мм
- комплекту кілець-ущільнювачів (2 шт.)
- прозорого сопла

Додатково пропонуємо:
- спеціальні цанги зі скошеною під кутом передньою частиною
- адаптери з сіточкою для формування ламінарного потоку захисного газу
- стандартне прозоре сопло
- збільшене прозоре сопло двох довжин 32,5 та 47 мм

Поділитися :